Portalul ofera informatii complete despre furnizorii de produse si servicii din domeniul nuntilor si al evenimentelor speciale.

 Oferim detalii despre cele mai bune magazine si furnizori de produse/servicii pentru nunti, de la buchete, aranjamente florale si lumanari de nunta, pana la restaurante si cofetarii specializate in torturi si prajituri pentru nunta, agentii organizatoare de evenimente, formatii si dj, lumini, artificii, efecte special, fotografi, cameramani si companii de inchirieri limuzine!

Cât costă organizarea nunţii la o agenţie specializată

Cât costă organizarea nunţii la o agenţie specializată

Organizarea unei nunţi presupune, pe lângă bani, timp, răbdare, stres şi multă bătaie de cap. Aşa că, de ce să îţi testezi imunitatea, când poţi să apelezi la o agenţie specializată?
O astfel de agenţie îţi va prelua toată bătaia de cap şi îţi va organiza o nuntă ca la carte. Ofertele se pliază pe toate buzunarele, şi mai modeste, şi mai generoase, astfel că tarifele pornesc de la 1.500 de lei şi ajung la 30.000 de euro. 

1. La agenţia Emerald costul de organizare variază de la 1.500 de lei la 4.250 lei pentru o nuntă cu aproximativ 100 de invitaţi.

Dacă nu vrei să cheltuieşti o avere, poţi opta pentru un aranjament mai simplu, iar pachetul mai ieftin îţi va asigura, de asemena, necesarul de decoraţiuni. Aşadar, vei avea aranjamente florale, huse, arcadă din baloane şi mărturii.

Dacă preferi să scapi de sarcina de alegătura după invitaţii, buchete, place card-uri, meniuri şi alte accesorii, poţi opta pentru un pachet complet de servicii, care include de la sfeşnice, stâlpi cu flori şi până la show-ul de lumini. 

2. Pentru o nuntă pliată pe noile tendinţe sau una cu tematică de basm pregăteşte-te să plăteşti mai mult.
 
Potrivit specialiştilor de la Posh Events, anul acest se poartă stilul vintage, unde aranjamentele vor fi înlocuite cu megafoane sau maşini de scris. Pentru o nuntă originală şi organizată ca la carte cei mai preteţioşi dintre miri vor scoate din buzunar 30.000 de euro.
Nunta organizată într-un cadru restrâns, cum este propria curte este, de asemenea, o alternativă la modă în acest an. Astfel, cine ia în calcul un buget mai mic, poate alege cu încredere varianta unei nunţi intime, pentru care plăteşte în jur de 6.000 - 7.000 euro. 
Totodată, agenţia dispune şi de pachete mai accesibile. "Do It Yourself" propune mirilor un preţ cu 50% mai mic, dar presupune ca mirii să îşi decoreze singuri restaurantul cu decorurile agenţiei.

Organizarea unei nunţi presupune, pe lângă bani, timp, răbdare, stres şi multă bătaie de cap. Aşa că, de ce să îţi testezi imunitatea, când poţi să apelezi la o agenţie specializată?

3. La Bon Mariage preţul mediu pentru organizarea nunţii este de 20.000 de euro.

Tariful include atât decorurile, cât şi fotograful şi limuzina, buchetul miresei, lumânările, precum şi aranjamentele în biserică.
Specialiştii Bon Mariage recomandă, în schimb, nunta la cort, celor care doresc o petrecere în aer liber.
Preţul de închiriere porneşte de la 150 de euro şi poate ajunge la 2000 de euro, în funcţie de dimensiunea cortului.

4. Incidio Events dispune de trei pachete cu tarife de 1.400, 1.600 şi respectiv 3.500 de lei, pentru nunţi cu aproximativ 70 de invitaţi.
Pentru un aranjament complet, cea mai scumpă ofertă pachet îţi pune la dispoziţie atât husele pentru scaun, florile, mărturiile, arcada din tull, buchetul miresei, cât şi coşuleţele şi lumânările.

Agenţia îţi face cadou căsuţa de dar, paharele pentru miri şi perniţa pentru verighete.

Pentru o nuntă medie cu 100 de invitaţi, preţul variază între 10.000 euro şi 25.000 euro, iar serviciile sunt complete, de la meniu, băutură şi până la servicii foto, video, DJ şi sonorizare. În plus, agenţia se ocupă şi de rezervarea restaurantului dorit.

sursa: nunta.unica.ro

© 2019 Copyright by bvkd-media.ro