Portalul ofera informatii complete despre furnizorii de produse si servicii din domeniul nuntilor si al evenimentelor speciale.

 Oferim detalii despre cele mai bune magazine si furnizori de produse/servicii pentru nunti, de la buchete, aranjamente florale si lumanari de nunta, pana la restaurante si cofetarii specializate in torturi si prajituri pentru nunta, agentii organizatoare de evenimente, formatii si dj, lumini, artificii, efecte special, fotografi, cameramani si companii de inchirieri limuzine!

Consultanta in afaceri - Mundo Iuris

Consultanta in afaceri - Mundo Iuris

   Motivul cel mai raspandit pentru angajarea consultantilor externi este aportul de capacitati si cunostinte ce lipsesc companiei in cauza. Alte motive importante includ abilitatea consultantilor de a oferi o viziune independenta si o perspectiva originala asupra problemei.

 

Mundo Iuris va pune la dispozitie urmatorul pachet de servicii:
Oferim o viziune independenta, impartiala
• Prezentam o noua directie si indicam pasii urmatori
• Diagnosticam problema si evaluam posibilele solutii
• Prin partenerii nostri, experti pe diferite domenii, realizam sarcini care necesitand competente tehnice sau cunostinte de specialitate (juristi, experti in marketing si publicitate etc.)
• Implementam solutii/ noi sisteme si instruim angajatii

 

   Societatea noastra isi propune sa asambleze si sa analizeze toate datele pe care dumneavoastra ni le puneti la dispozitie si ne asiguram ca intelegem natura problemei, iar apoi avem in vedere gama de solutii posibile. In final, formulam o serie de recomandari specifice, fiecare dintre ele fiind cuantificata si analizata corespunzator inainte de a va fi prezentata.

   De asemenea, face o distinctie clara intre concluzii si recomandari. Concluziile sunt obiective, logice si se bazeze pe fapte care au fost imbinate si verificate cu atentie in prealabil. Recomandarile, pe de alta parte, sunt subiective si se bazeaza pe pregatirea si experienta noastra.

   O parte importanta a activitatii este extragerea informatiilor, prin adresarea de intrebari relevante – asigurindu-ne astfel ca nu exista omisiuni semnificative. Ulterior, problemele pot fi clarificate si prioritizate, acestea fiind revazute pe masura ce proiectul avanseaza.

  

  Pe scurt, rolul nostru este de a va ajuta sa implementati cat mai rapid proiectul de business sau schimbarile necesare, astfel incat dumneavoastra, clientii nostri, sa castigati competitivitate!

Va asteptam la biroul noastru din Targoviste, Bd. I.C. Bratianu, Nr. 43

De asemenea, ne puteti contacta telefonic: 0770.625.708

 

 

Impreuna construim afaceri solide!

0770.625.708

 

© 2019 Copyright by bvkd-media.ro