Nume:
Floraria Diva
E-mail:
anamaria_dvd@yahoo.com
Telefon:
0723 328 204
Telefon 2:
0723 254 294
Adresa:
Str. Ghioceilor, Nr. 15 (in Bariera Calarasilor la Catedrala), Braila, Jud. Braila

Floraria Diva
Aranjamente Florale Nunta

Aranjamente florale, buchetul de mireasa, lumanari cununie, decoratiuni nunta, lumanari nunta, lumanari botez, flori pentru nunta, decoratiuni baloane, buchet nasa, aranjamente florale mese festive, decor restaurant, flori ocazii speciale, aranjamente florale nunta, botez, decoratiuni.

Detalii

Floraria DIVA din Braila a fost infiintata in anul 2005 si 76_400de atunci functioneaza fara intrerupere, inbunatatindu-si calitatea serviciilor si a produselor.

    Floraria DIVA va propune o gama larga de aranjamente florale si buchete de flori, create cu multa imaginatie si creativitate, in cele mai diverse culori si modele. La noi, gasiti mereu cele mai proaspete flori disponibile pe piata, cele mai atragatoare, interesante, exotice si atractive aranjamente florale, pentru orice ocazie.

    Acordam o mare atentie detaliilor, culorilor si formelor, folosim cele mai diverse accesorii, vase si ambalaje, creem din suflet, pentru a transpune emotiile si sentimentele dumneavoastra. Suntem deschisi la idei noi si imbratisam orice provocare in materie de design floral - totul pentru a respecta un standard ridicat de calitate si satisfactie al clientilor.

    Preturile sunt calculate astfel incat sa se incadreze in orice buget!
 

    Contactati-ne cu incredere: 0723328204

Servicii

Va putem oferi servicii si produse de cea mai buna calitate, cum ar fi:

  • Aranjamente florale
  • Decoratiuni sala
  • Buchete de mireasa
  • Lumanari de cununie
  • Lumanari de botez
  • Buchete flori

Galerie foto

Floraria Diva
Floraria Diva
Floraria Diva
Floraria Diva

© 2019 Copyright by bvkd-media.ro