Nume:
Bi As Group - Artificii Satu Mare - Confetti Panglica KABUKY 0745.816.754
E-mail:
biastanciu@gmail.com
Telefon:
0745.816.754
Website:
https://artificiisatumare.ro/
Adresa:
Satu Mare, Romania
Facebook

Bi As Group - Artificii Satu Mare - Confetti Panglica KABUKY 0745.816.754
Artificii Efecte Speciale Nunta

Foc de artificii nunta, lumini nunta, perdea de stele, fum greu nunta, lowfog nunta, efect de apa, efecte speciale nunta, lasere nunta, bule de sapun nunta, muzica lumini, generator de spuma, confeti, imitarea focului, laser show, lampioane nunta, efecte pirotehnice, spectacol pirotehnic, zapada artificiala, gheata carbonica.

Detalii

   Artificiile de exterior au fost si vor fi modalitatea cea mai grandioasa de a sarbatorii un eveniment important din viata noastra.

 


   Folosim sisteme de lansare profesionale autorizate iar personalul ce realizeaza focul de artificii este compus din pirotehnicieni cu experienta autorizati.
   Scopul nostru este de a amplifica la maximum evenimentul dumeavoastră.
   Stabilitatea si dezvoltarea noastra ca organizatori de spectacole pirotehnice pe piata romaneasca, au fost sustinute de calitatea ireprosabila a serviciilor, de stiinta de a crea opere de arta pe cer, precum si de investitiile sustinute in tehnologia de ultima ora.
   Jocurile de artificii reprezinta momente unice din viata oricarei persoane. Imaginea oricarui eveniment important (lansare promotionala, concert, nunta, petrecere, prezentare, etc.) poate fi intregita printr-un minunat si feeric spectacol de lumini creat de un joc de artificii.

Servicii

Artificii si efecte pirotehnice pentru toate tipurile de evenimente:

- nunti;

- botezuri;

- petreceri private;

- majorate si zile de nastere;

- aniversari;

- spectacole;

- evenimente culturale;

 - evenimentele sportive;

- concerte in aer liber;

- campanii electorale;

- evenimente urbane sau rurale (zilele orasului, zilele comunei etc.)

- revelion

    Artificiile de exterior pot fi folosite in cadrul oricarui eveniment de orice natura fara a constituii un pericol ci oferind un plus de grandoare evenimentelor dumneavoastra.

    Bi As Group este autorizata sa execute focuri de artificii. Firma noastra se obliga sa realizeze documentatia si toate avizele necesare pentru un foc de artificii. Realizam orice tip de artificii, efecte de inaltime, de scena, moment pirotehnic pentru intampinarea participantilor (alee de jerbe, flacari, cascade de scantei), artificii pentru valsul miresei, artificii combinate si lumini arhitecturale.

    

    Va stam la dispozitie in orice punct al tarii pentru a va oferi cele mai captivante momente pirotehnice!

     Focuri de artificii traditionale de exterior pentru diferite evenimente:

     Ca o firma profesionala de prestari servicii pirotehnice Bi As Group va poate oferi cele mai spectaculoase efecte pirotehnice dintr-o gama foarte variata.

     Artificii pentru nunti - Focuri de artificii pentru petreceri private, nunti, unde numarul participantilor este mai mic. Un spectacol de artificii colorat, de cateva minute poate fi punctul culminant al serii. Aceste tipuri de artificii se pot imbogati cu efecte speciale. Efectele pirotehnice sunt lansate dintr-un singur punct de tragere cu inaltimi cuprinse intre 40 si 100 de metri. Focurile de artificii pot fi atat surpriza invitatilor, cat si al sarbatoritilor.

     Artificii evenimente publice - Evenimentele sportive, concertele sau campaniile electorale, evenimentele urbane sau rurale care atrag un numar mai mare de spectatori, sunt incheiate apoteotic de tunetele si culorile magnifice ale  focurilor de artificii. Aceste tipuri de artificii pot fi lansate din mai multe locatii de tragere, astfel ca efectele pirotehnice sa apara simultan in 2 sau mai multe locatii. Inaltimea efectelor poate ajunge chiar si pana la cateva sute de metri.

 

               

 

     Artificii de interior - Efecte pirotehnice care se pot folosi cu siguranta maxima la o distanta mica fata de public, se numesc artificii de proximitate. Cele mai des intalnite efecte sunt jerbele de scantei, care sunt folosite in interior, in sali de nunta pentru a marca mometul de la primul vals al mirilor. Societatea noastra va pune la dispozitie o gama variata de efecte de proximitate, pentru diferite evenimente.

 

                   

 

Bi As Group este importator pentru produsele confetti “ panglica “ kabuki.

CE ESTE KABUKI ?

 

KABUKI - un concept Italian în domeniu de organizare nunti și decorațiuni, prezent acum și în România, printr-un produs unic .

Este un “confeti panglica “ (streamers) folosit in multe imprejurari .

Kabuki este un produs simplu si sigur, putand fi utilizat chiar de copii de 6 -7 ani.

Kabuki este compus din fâșii / panglici compactate într-un mic dispozitiv - pe care le lansează invitații deasupra mirilor .

Kabuki aduce un plus în poze și este în același timp o surpriza, pentru invitați și pentru miri .

Kabuki nu face mizerie, pentru ca la sfârșit pamblicile rămân legate de dispozitivul de lansare .

Kabuki se pote strânge ușor fără sa fie nevoie de aspirare sau maturare, deci pot fi folosite și în interior.

 

 

 

Pentru mai multe detalii, va rugam sa ne contactati!

0745.816.754

biastanciu@gmail.com

www.artificiisatumare.ro

 

© 2015 Copyright by nunta-romania.com