Nume:
SKY EXPERT - ARTIFICII - EFECTE SPECIALE
E-mail:
adrian.nedelcu2009@yahoo.com
Telefon:
0744877206
Facebook

SKY EXPERT - ARTIFICII - EFECTE SPECIALE
Artificii Efecte Speciale Nunta

Foc de artificii nunta, lumini nunta, perdea de stele, fum greu nunta, lowfog nunta, efect de apa, efecte speciale nunta, lasere nunta, bule de sapun nunta, muzica lumini, generator de spuma, confeti, imitarea focului, laser show, lampioane nunta, efecte pirotehnice, spectacol pirotehnic, zapada artificiala, gheata carbonica.

Detalii

    Bine ati venit pe pagina noastra web!! Pirotehnia este tehnica si arta de a crea, a intretine si de a stapani focul. Cuvantul pirotehnie vine din Grecia si inseamna si inseamna tehnica de producere a focului, insa azi semnificatia cuvantului este mult mai ampla.

    Focurile de artificii au devenit de mult timp si o manifestare specifica a unei natiuni. In SUA, sarbatoarea de 4 iulie - ziua independentei - este ocazia grandioaselor focuri de artificii; in Franta, comemorarea caderii Bastiliei este asociata cu parada militara si focul de artificii. In traditia chineza noul an este sarbatorit cu mult zgomot, cel al petardelor si ghirlandelor de pocnitori.
    Stabilitatea si dezvoltarea noastra ca organizatori de spectacole pirotehnice pe piata romaneasca, au fost sustinute de calitatea ireprosabila a serviciilor, de stiinta de a crea opere de arta pe cer, precum si de investitiile sustinute in tehnologia de ultima ora.
    Jocurile de artificii reprezinta momente unice din viata oricarei persoane. Imaginea oricarui eveniment important (lansare promotionala, concert, nunta, petrecere, prezentare, etc.) poate fi intregita printr-un minunat si feeric spectacol de lumini creat de un joc de artificii.

Servicii

    Firma noastra este autorizata conform legii 126/1995, cu modificarile ulterioare, sa execute focuri de artificii. Firma noastra se obliga sa realizeze documentatia si toate avizele necesare pentru un foc de artificii. Realizam orice tip de artificii, efecte de inaltime, de scena, pe apa, inscrisuri pirotehnice, moment pirotehnic pentru intampinarea participantilor (alee de jerbe, flacari, cascade de scantei), artificii pentru valsul miresei, artificii combinate cu proiectii laser si lumini arhitecturale. Un foc de artificii este ARTA, STIINTA si TEHNICA in acelasi timp.

     Va stam la dispozitie in orice punct al tarii pentru a va oferi cele mai captivante momente pirotehnice!

     Focuri de artificii traditionale de exterior pentru diferite evenimente:

     Ca o firma profesionala de prestari servicii pirotehnice SKY EXPERT va poate oferi cele mai spectaculoase efecte pirotehnice dintr-o gama foarte larga, selectata de la furnizori de renume din industria pirotehnica. Informatiile de mai jos sunt destinate a va furniza informatii despre tipurile de artificii pe care le folosim in spectacolele pirotehnice.

     Artificii pentru nunti - Focuri de artificii pentru petreceri private, nunti, unde numarul participantilor este mai mic. Un spectacol de artificii colorat, de cateva minute poate fi punctul culminant al serii. Aceste tipuri de artificii se pot imbogati cu efecte de proximitate, cu un scris pirotehnic sau in cazul aniversarilor cu cifre sau sigle pirotehnice. Efectele pirotehnice sunt lansate dintr-un singur punct de tragere cu inaltimi cuprinse intre 40 si 100 de metri. Focurile de artificii pot fi atat surpriza invitatilor, cat si al sarbatoritilor.

     Artificii evenimente publice - Evenimentele sportive, concertele sau campaniile electorale, evenimentele urbane sau rurale care atrag un numar mai mare de spectatori, sunt incheiate apoteotic de tunetele si culorile magnifice ale  focurilor de artificii. Aceste tipuri de artificii pot fi lansate din mai multe locatii de tragere, astfel ca efectele pirotehnice sa apara simultan in 2 sau mai multe locatii. Inaltimea efectelor poate ajunge chiar si pana la 500-600 de metri.

     Artificii de apa - Ideal pentru locatii aflate pe malul unui lac de unde se pot lansa pe suprafa apei ’’artificii de apa’’. Efectele desfacandu-se deasupra apei creaza imagini nemaipomenite in combinatie cu cele de cer care sunt reflectate pe suprafata apei. In cazul evenimente unde nu este posibila lansarea efectelor de pe marginea apei se poate opta pentru trageri de pe barje sau pontoane amplasate pe apa.

     Artificii de zi - Cu ajutorul unor efecte pirotehnice care sunt vizibile numai ziua, putem realiza un spectacol superb folosind produse care produc fum colorat si explozii de sunet.

     Artificii piromuzicale - Un spectacol piromuzical se realizeaza cu ajutorul unui sistem de tragere computerizat, prin care se pot sincroniza efectele pirotehnice cu fundalul sonor. Artificiile piromuzicale sunt proiectate in corelatie cu fundalul muzical si tema evenimentului, astfel efectele lansate reflecta tonul si stilul de muzica.

     Fuziunea intre fundalul sonor si efectele pirotehnice face ca publicul sa traiasca adevarate emotii admirand tablourile fermecate create de noi.

     Efectele pirotehnice sunt lansate simultan din mai multe puncte de trageri, chiar si de la o distanta de cativa km, astfel spectacolele piromuzicale devin mai grandioase si mai captivante decat jocurile de artificii traditionale.

     Personalizarea fiecarui spectacol de artificii piromuzical se face in functie de melodiile alese, locatia de tragere, bugetul si durata spectacolului de artificii.

     Aceste tipuri de spectacole se pot sincroniza cu diverse echipamente din industria de entertainment cum ar fi flacari, apa sau lasere si lumini, creand un adevarat spectacol magic.

     Artificii de interior - Efecte pirotehnice care se pot folosi cu siguranta maxima la o distanta mica fata de public, se numesc artificii de proximitate. Cele mai des intalnite efecte sunt jerbele de scantei, care sunt folosite in interior, in sali de nunta pentru a marca mometul de la primul vals al mirilor. Societatea noastra va pune la dispozitie o gama larga de efecte de proximitate, pentru diferite evenimente.

Galerie foto

SKY EXPERT - ARTIFICII - EFECTE SPECIALE
SKY EXPERT - ARTIFICII - EFECTE SPECIALE
SKY EXPERT - ARTIFICII - EFECTE SPECIALE
SKY EXPERT - ARTIFICII - EFECTE SPECIALE
SKY EXPERT - ARTIFICII - EFECTE SPECIALE
SKY EXPERT - ARTIFICII - EFECTE SPECIALE
SKY EXPERT - ARTIFICII - EFECTE SPECIALE
SKY EXPERT - ARTIFICII - EFECTE SPECIALE

© 2019 Copyright by bvkd-media.ro